Follow

Inspirerad av Instagram

 
 
I veckan fyllde min favorit-sociala-media, Instagram, fem år!
Det galna är att jag faktiskt har haft Instagram i snart fem år, sedan den allra första början. Jag minns till och med de första filtrerna och hur det såg ut, haha. De finns också kvar allra längst ner i mitt flöde eftersom att jag aldrig bytt instagram. Det är kul att gå tillbaka och titta på dem ibland, hur otroligt mycket jag faktiskt har utvecklats de senaste fem åren. 
 
Det allra bästa med den nyaste uppdateringen är ju att man kan lägga upp stående och liggande bilder också! Utan att hålla på att fippla med vita kanter och appar och allt vad man behövde. Är så himla glad över det (haha, jag är en sån Instagram-nörd så ni förstår inte ens)!
 
Ni som vill följa mig på instagram hittar mig under namnet @emmagrann, men jag tänkte faktiskt tillägna det här inlägget mest åt ett par personer på Instagram som verkligen inspirerar mig i mit fotograferande. Jag tycker det är jätteviktigt att ha inspirationskällor, oavsett om jag känner att jag behöver det för tillfället eller inte, och jag är ofta inne på till exempel Pinterest och letar inspiration också. 
 
Här kommer fyra personer som jag har inspirerats av mycket det senaste...
 
 
 
 
Jonna Jinton (@jonnajinton)
Jonn har blivit mer och mer uppmärksammad det senaste, vilket är väldigt kul för hon är så duktig! Jag upptäkte Jonnas instagramkonto av en slump i början på detta året någon gång. Och jag var fast direkt! Hon är superduktig med ljuset i sina bilder och hon fångar verkligen Sveriges natur på ett så fantastiskt fint sätt med en blandning av dimmiga skogsvägar och mysiga självporträtt. Verkligen värt en titt för er som inte redan följer henne! 
 
Anna Heupel (@annanassaft)
Anna är en tysk fotograf och "lighthunter" som hon kallar sig själv i sin beskrivning på instagram. Det jag har fastnat för på Annas instagram är hennes porträtt, och hur fint hon jobbar med ljuset i dessa. Hon har ett ganska varierat flöde men det är ofta jag stannar upp i mitt skrollande när en utav hennes bilder dyker upp och jag avundas verkligen hur duktig hon är!
 
 
 
 
Martin (@mrtin_)
Martin, som inte ger ut sitt efternamn, är även han tysk. Han är bara 16 år (!!) och fantastiskt begåvad. Jag hittade hans sida för inte alls så länge sedan och fastnade direkt för hans stil. Det finns så mycket mys-känsla i hans bilder och det känns som att han hittar det vackra i vardagliga saker (som ibland kan vara lite svårt) samtidigt som det ibland dyker upp en och annan väldigt genomtänkt och väl genomförd bild.
 
Adi Dekel (@_adidekel)
Alltså Adi! Så fint instagramflöde att jag blir helt grön utav avund, men också så fylld utav inspiration. Hon sticker verkligen ut av dem jag följer på instagram och om ni tittar in på hennes konto så kan jag lova er att ni blir fast för hennes stil. Porträtten är verkligen mitt i prick varje gång och hon använder sig ofta utav många väldigt olika modeller/personer vilket är väldigt kul och inspirerande också. Jag förstår inte vart hon hittar alla,
haha. 
 
 
Ja, ni förstår nog vilken fotografi jag inspireras av. Mycket ljus-tänk och mycket porträtt. 
Har ni några favoritkonton på Instagram så får ni gärna dela med er!
 
 
Postat av: bohobando | Skönhet & Livsstil

Åååh vilka underbara konton. Jag tycker väldigt mycket om att scrolla igenom instagramflödet och att hitta nya inspirerande personer att följa! Tack för tipsen :)

2015-10-10, 09:04:19 - URL: http://www.bohobando.se
Postat av: Linn Strömberg

Har inga särskilda favoritkonton faktiskt. Följer mest vänner, haha så tråkig är jag xD

2015-10-10, 09:40:28 - URL: http://cigarettesncush.blogg.se/
Postat av: Hanna Sahlqvist

Åhh vilka fina konton! Jag har nog haft instagram sedan julen 2013 bara, tror jag :)
Kram Hanna!

2015-10-10, 10:10:44 - URL: http://hannavic.se
Postat av: Yohanna af Skovde

Jonna Jinton tar så OTROLIGT fina bilder!

2015-10-10, 10:33:32 - URL: http://yohannaafskovde.se/
Postat av: ExklusivaMoi

Jag har inte ens någon Instagram så någon favvokonto har jag ikke =)... men hade jag haft så skulle jag lätt addat din första och sista inspirationskällorna!Man skall alltid ha någon/några som man ska se upp så man utvecklar sig ^^... vad det än är. TREVLIG HELG tjejen...

2015-10-10, 13:45:41 - URL: http://exklusivamoi.blogg.se/
Postat av: Cassandra Haraldsson

Åh så fina konton du hittat!

2015-10-10, 15:27:14 - URL: http://sensor.blogg.se/
Postat av: ISA

men herreguuu vad mycket fina bilder det finns där ute! inspo big time!

2015-10-10, 19:21:21 - URL: http://isabyl.devote.se
Postat av: Patricia Karlsson

Tack för tipsen! Måste börja följa dessa, för gud så vackra bilder!!

2015-10-10, 20:50:53 - URL: http://patriciakarlssons.blogg.se/
Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

redan fem år? ska kolla hur länge jag haft min.. i tre år.. Det skumma är ju att jag hade instagram lite innan nästan alla jag känner.

2015-10-11, 11:35:10 - URL: http://efji.blogg.se/
Postat av: sandra

Fantastiska konton, måste kolla in!

2015-10-11, 13:05:31 - URL: http://www.sandramusic.spotlife.se
Postat av: Linda

vilka underbara bilder!

2015-10-11, 13:43:35 - URL: http://www.nouw.com/LindaLinnros
Postat av: Jessica

Jättebra tips! Följde alla direkt :D

2015-10-11, 19:13:05 - URL: http://jessical.blo.gg/

Tjäna pengar på din blogg! (adlink)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: