Follow

Gabriella Juhlin Womenswear

 
 
 
 
 
 
Designer och stylist: Gabriella Juhlin
Modell: Scarlet S / MIKAs
Hår och smink: Sally Abduljabar
Fotoassistenter: Alma Bengtsson och Erik Ögnelooh
 
 
För ett par veckor sedan fotograferade jag hela Gabiella Juhlins nya klädkollektion tillsammans med ett fantastiskt härligt team männiksor som alla är listade här ovanför. Nu är bilderna äntligen klara och här är mina personliga favoriter från dagen. 
 
Jag har också lagt upp en ny video på min Youtubekanal där ni kan följa med behind the scenes under den här fotograferingen. Klicka här för att komma till den! 
 
Postat av: sandra*

Allltsåå finner inga ord, hur grym fotograf är du inte kom till Norrköping och fota mig haha, nej då men du är sååå duktig!!! verkligen talang på att fota!

Svar: Blev så glad att jag inte finner ord till att svara på din kommentar haha :D tack tack tack! Blir så himla glad och taggad!
Emma Grann Fotografi

2017-01-08, 14:44:50 - URL: http://ssandras.se
Postat av: Dixi Wonderland

Väldigt snygga bilder :D

2017-01-08, 16:35:09 - URL: http://dixiwonderland.com/
Postat av: Netti Starby

Åh vad fina bilderna blev! :-D Kramis

2017-01-08, 16:46:08 - URL: http://nettistarby.blogg.se/
Postat av: Isabella [ Fotografi ]

Men alltså gud vad snyggt! Gillade verkligen bts-videon, tycker det är så väldigt kul och intressant att se hur foto-team jobbar. Blir faktiskt väldigt sugen på att jobba som fotograf, det enda som alltid håller mig tillbaka är ju det där med hur mycket jobb man får och hur ens ekonomi kan se ut. Jag är så nojig för att jag skulle stå en dag och inte fått in tillräckligt i lön för att klara hyran eller liknande någon månad. Men du är anställd hos någon va? Är det typ lite säkrare (ekonomiskt och uppdrags-mässigt) än om man är egenföretagare? :)

Svar: Åh tack! :) jag var exakt där du är i tankarna, för kanske 3-4 år sedan. Så orolig över vad jag gav mig in i, men samtidigt kunde jag inte se mig själv göra något annat så jag satsade helhjärtat! Såklart har jag gjort misstag och kanske tagit jobb som jag inte var 100% säker på att jag skulle klara av, fått mejl med kritik i efterhand och funderat på om jag skulle kunna leva på detta. Men jag gav liksom aldrig upp, oavsett hur dålig jag kände mig i vissa situationer! Och jag tror att det är allt som betyder något, att fortsätta kämpa och tro på sig själv. För då kan du komma exakt hur långt du vill i livet!
Pengarna betyder såklart något, men långt ifrån allt! Jag har levt på lånade pengar, ätit spagetti till middag i 2 veckor för att spara och ligger just nu back ett par tusenlappar - allt för att jag satsade på det jag ville göra. Men jag har heller aldrig varit lyckligare än jag är nu! :)
Emma Grann Fotografi

2017-01-08, 20:01:24 - URL: http://szalai.blogg.se
Postat av: Erika

Superfina bilder och så fina plagg också :)

Svar: Tack :) och visst är dem! Ville ha typ alla själv!!
Emma Grann Fotografi

2017-01-08, 22:36:53 - URL: http://icanpikan.blogg.se
Postat av: rememberthiis.blogg.se

Så himla fina och bra bilder!!

2017-01-09, 14:44:54 - URL: http://rememberthiis.blogg.se/
Postat av: Boel

Åh så fina bilder!

Svar: Tack så mycket! :D
Emma Grann Fotografi

2017-01-09, 20:43:04 - URL: http://musicwithboel.blogg.se

Tjäna pengar på din blogg! (adlink)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: