Follow

Långhelg i Lillehammer

Olympus OM-D E-M10 + 14-42mm f/3,5-5,6
 
 
I fredags tog jag morgonflyget till Oslo och tåget därifrån till Lillehammer där jag mötte upp pappa, Mathias och Sara som hade bilat upp från Göteborg. Och i konstant perfekt väder åkte vi skidor, spelade kort, åkte mer skidor, åt massa god mat, spelade pingis och åkte ännu mer skidor tills våra ben och kroppar var helt mörbultade. 
 
Jag har velat fram och tillbaka på om jag skulle åka med jättelänge men jag är så glad att jag tillslut struntade i allt annat och åkte med. Och även om hela min kropp gör ont med träningsvärk, blåmärken och ett stukat knä så känner jag mig så uppladdad! Älskar såna här små äventyr och att se nya platser, jag blir så fylld med ny energi och inspiration. 
 
 
Postat av: josephine

Fantastiska bilder!! Va gärna med och delta i min månadens blogg. Om du inte intresserad så ber jag så hemskt mycket om ursäkt! Ha en toppen kväll <33

2017-03-20, 17:49:53 - URL: http://nouw.com/jossanasplund
Postat av: johanna

fina bilder!

2017-03-20, 18:12:30 - URL: http://jojosmind.blogg.se/
Postat av: Cilla

Jag har aldrig varit i fjällen/eller där det går att åka skidor/snowboard.. det närmsta jag har kommit är Väsjöbacken i Sollentuna när jag var 13-14 år. Ser superhärligt ut!

2017-03-20, 18:41:54 - URL: http://nouw.se/cillaphoto

Tjäna pengar på din blogg! (adlink)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: