Follow

Livet som sjukskriven

 
 
Hello. 
 
It's me. 
 
Jag och mitt nya korsband tar små steg framåt i läkningsprocessen varje dag. Övningar, sova, äta, övningar, sova mer, och mer övningar. Två gånger i veckan träffar jag min sjukgymnast, jag tar färdtjänst dit och tillbaka och är helt slut när jag kommer hem. Det känns så sjukt att man kan bli trött av att gå upp och ner för trapporna. Och inte sådär trött som att man andas lite tyngre i några minuter, utan trött som i att man sover i över en timme efteråt. 
 
Trött som i att inte ha öppnat upp datorn på en vecka. Trött som att inte kunna titta klart på en hel film utan att somna, även om klockan är 10 på morgonen och jag precis har vaknat från en hel natts sömn. 
 
I fredags sa min sjukgymnast till mig att (försöka) börja ta korta promenader utomhus (med mina kryckor såklart), och i lördags lurade jag ut mig själv med att jag fick köpa glass om jag lyckades ta mig till närbutiken, vilket jag gjorde. Och igår dammade jag av kameran och tog med den ut på en promenad för att ta mina första bilder på nästan två veckor. Det var ganska mysigt att halta runt bland höstlöven med två kryckor och två kameror, och ljuset var sådär disigt och mysigt som det kan vara på hösten. Jag satt på varje parkbänk och elskåp på hela rundan men jag gjorde det! 
 
Efteråt somnade jag  soffan, 10 minuter in i en film. När jag vaknade satte jag på filmen igen och lyckades hålla mig vaken i 30 minuter till, haha. 
 
Men som sagt, små framsteg. 
 
 
Postat av: Amanda Jona [FOTOGRAF]

Alltså <3<3<3 Lider med dig!

Svar: ❤️❤️❤️❤️
Emma Grann Fotografi

2017-10-24, 07:41:04 - URL: http://amandajona.se
Postat av: Saga

Kämpa på Emma! Hoppas det känns bättre snart <3

Svar: ❤️❤️❤️❤️
Emma Grann Fotografi

2017-10-24, 09:19:34 - URL: http://nouw.com/sagaaginger
Postat av: alma

alltså kämpe!!! <3

Svar: ❤️❤️❤️❤️
Emma Grann Fotografi

2017-10-24, 09:56:57 - URL: http://almawiola.blogspot.com

Tjäna pengar på din blogg! (adlink)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: