Follow

Senja till Lofoten med båt

 
 
Efter några dagar på Senja så blev det dags att ta sig vidare till Lofoten, det kliade liksom lite i fingrarna, jag ville så gärna visa Philip alla dessa platser, och upptäcka de platser jag inte hade hunnit åka till förra gången. 
 
Men vi vaknade på morgonen och packade ihop vårat tält för att ta oss till färjan som skulle åka från Senja direkt till Lofoten. Det var en så härlig dag och skönt att slippa köra hela biten med bil och istället kunna sitta i solen på färjan ocg bara njuta av utsikten tillsammans. 
 
 
 
 
Vi hade långa diskussioner om hur vatten ens kan vara såhär blått. Och om hur det ser ut som att någon bara har slängt dit några berg, landskapet ser så annorlunda ut, det var liksom inte som något annat vi hade sett. 
 
 
 
 
Färjan tog ungefär två timmar och sedan var vi framme i norra Lofoten! Pirret i magen bara växte när vi körde genom de böljande landskapen på vägen ner till Svolvær, vårt första stopp i Lofoten. Vi satt mest i tystnad, lyssnade på poddar i bilen och tittade ut över fler och fler bergstoppar. 

Väl framme på campingen fick vi upp vårt tält och sedan åt vi middag med magisk utsikt när solen gick ner en bit och träffade bergstopparna sådär perfekt och fint. 
 
Postat av: Saga

Åh vill verkligen göra en sån här resa någon gång!! Första bilden är riktigt vacker

Svar: Men åh tack Saga! :)
Emma Grann Fotografi

2018-08-21, 11:05:51 - URL: http://nouw.com/sagaaginger
Postat av: Amanda

Helt underbara bilder! Norge är utan tvekan ett land jag måste åka på fotoresa till, så vackert!

2018-08-23, 19:49:28 - URL: http://nouw.com/amandaparkkinen

Tjäna pengar på din blogg! (adlink)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: