Follow

Rött + rosa = ♥

Foton av mig för Fotoresor
 
 
 
I helgen höll jag en modefotoworkshop tillsammans med mina fina kollegor Frida och Felicia för Fotoresor. Under en hel dag fotograferar alla deltagare åtta olika modeller på olika stationer och här mina egna favoritbilder från den stationen jag ansvarade för på förmiddagen. 
 
Jag kan inte ens tänka tillbaka till den tiden då alla tyckte att rosa och rött inte passade ihop, det är ju så himla fint och romantiskt!! 
 

Nytt fotojobb med Elsa Billgren

Foto av mig / Studio Emma Svensson 
 
 
För någon vecka sedan var jag hemma hos  Elsa Billgren och fotograferade henne till några inlägg till hennes blogg på ELLE. Solen sken och jag fick verkligen så mycket vårkänslor när vi tog de här bilderna. Här ovan ser ni några av mina favoriter, ni kan se fler på Elsas blogg
 

Klara L för Le Management
Hår, makeup och styling: Mia Wahlström 
 
 
Just nu är jag nere i någon slags kreativ svacka. Det är därför min blogg inte är alls lika aktiv som den brukar vara. Jag mår bra men när det gäller bilder eller kreativ inspiration är jag verkligen helt nollad. Vet inte om det kanske är den här årstiden som gör att all energi går åt att hålla sig vaken, haha.
 
Jag har flera bildserier som jag inte visat er som jag egentligen är väldigt nöjd med men som jag liksom inte riktigt känner något för just nu och då känns det inte så roligt att fixa med dem eller lägga upp dem. 
 
Men i veckan tog jag mig i kragen och gjorde klart den här bildserien som jag och Mia fotade för ett par veckor sedan i studion. Det var egentligen väldigt spontant (vi planerade det en dag innan haha) och det är sånt jag saknar nu, de där impulserna som slog mig hela tiden! Inspirationen. Men det kommer tillbaka! Det gör det alltid. 
 

Ett besök i Luzern

 
 
En dag tog jag och Stina tåget till Luzern, en supermysig stad med en väldigt känd trä-bro med ett torn som ni ser på ganska många utav bilderna här ovanför. Stina hade varit där många gånger förut (det var bara en timmes tågfärd från Basel), så hon visade mig runt och sedan tog vi en fika med en utav Stinas kompisar som bor i Luzern. Som förresten också är svensk och från samma lilla samhälle på västkusten som jag och Stina kommer ifrån - ibland är världen liten ändå. 
 

Hittade våren i Schweiz

 
 
I torsdags kväll (förra veckan) åkte jag till Schweiz och har liksom levt i en liten bubbla där nere. Jag tog en liten paus från internet, sociala medier och framförallt telefonen. Den låg i ryggsäcken för det mesta och jag tog bara upp den när jag behövde få tag på någon. Det var så skönt! 
 
Men såklart blev bloggen lite tom så jag hoppas att ni kan glädjas lite åt de här fina Schweiziska husen och lite smygande vårkänslorna. Jag hälsade på Stina som bor strax utanför Basel nu (dröm!) och vi var framför allt i just Basel, som ligger på gränsen till både Frankrike och Tyskland. Alltså väldigt nära gränsen, vi åkte liksom på till Frankrike på en kvart en kväll och åt middag där! Så härligt! 
 
En av dagarna åkte vi till en annan liten stad också - stay tuned för massor av bilder därifrån!