Follow

Nytt jobb för H&M med Elsa Billgren

 
 
För ett par veckor sedan fotograferade jag det här jobbet tillsammans med Elsa Billgren som nu ligger uppe på H&Ms startsida, så roligt!!
 
Artikeln handlar om att återvinna gamla barnkläder, vilket man tydligen kan göra på de flesta H&M-butiker och att man då får 50 kronor att handla för i butiken (inte sponsrat, bara kul info). Ni kan se fler bilder på Elsas blogg på ELLE
 
 
 
Foton av mig / Studio Emma Svensson
 

Joline

 
 
Foton av mig för Fotoresor 
 
 
Här är några till bilder från förra helgens workshop med Fotoresor. Vi testade många nya ljussättningar och jag gick dörifrån med så mycket insporation, så kul! 
 
Idag plåtar jag i studion igen men ett annat litet projekt som jag hoppas kan få visa upp här snart. 
 

Linnéa

 
 
Foton av mig för Fotoresor 
Hår och smink Josephine Golan
 
 
Dagarna rullar förbi snabbt nu och i helgen höll jag i ännu en modefoto workshop för Fotoresor. På en utav de åtta stationerna fotograferade vi Linnéa i ett cleant hörn, väldigt enkelt och ljussatt för att efterlikna ett sent solljus. 
 
Gillade det väldigt mycket!! 
 

En solig dag i Reine

 
 
Ni kanske har tröttnat på bilder från Reine nu men inte jag! 
Att den här lilla lilla staden kunde bjuda på så mycket fint. 
 
Bara någon dag tidigare stod vi där uppe på Reinebringen (bland molnen på sista bilden här) och när vi tog de här bilderna skulle vi precis lämna staden för att ta oss högre upp i Lofoten igen. Vi kunde liksom inte hålla oss och tog några bilder till när solen sken såhär fint på staden. 
 
 

Utsikt från Reinebringen

 
 
Den sista toppturen vi gjorde i Lofoten var den klassiska Reinebringen. Den var svårare än jag mindes från förra året men det var absolut värt det (precis som förra året). Det regnade lite grann när vi nådde toppen vilket skapade den här magiska utsikten med regnbågen över Reine. 
 
När jag tittar på bilderna är det svårt att förstå att det här var verkligheten. Det är verkligheten. Det finns på riktigt. Jorden är ändå en magisk plats ☺ 
 

Roadtrip till Ramberg

 
 
En av dagarna tog vi bilen till Ramberg, en fin liten by i Lofoten med en lång vit strand. På vägen dit stannade vi och fotade bergen som bredde ut sig. Magi! 
 
Att köra och åka bil genom vackra landskap är en utav mina favoritgrejer ändå. Jag blir så lugn innombords på ett vis som är svårt att beskriva. 

Ramberg stranda är en utav mina favoriter i Lofoten, vi tog en promenad längs vattnet. Jag gick barfota för att få lite sommarkänsla, dock var det 14 grader och sanden var jättekall så Philip fick bära mig en bit tillbaka för att mina fötter frös, haha. 
 
 

Genom molnen över Kvalvika beach

 
 
Under en av våra dagar på Lofoten gjorde vi en hike upp på Ryten, med den här magiska utsikten över Kvalvika beach. Stranden var sjukt stor! 
 
 
 

Alla färger ♥


 

Molnen kom och gill hela tiden och ibland kunde vi knappt se några meter framför oss. Men på vägen ner lös midnattssolen upp stranden och vi lyssnade på musik medan vi promenerade ner till vårt tält igen. Trötta och utmattade.
 
Vi skrattade flera gånger åt hur det är så olikt oss att vara där, när vi i verkliga livet är soffpotatisar som aldrig någonsin har gjort något sånt här förut egentligen. Men wow vad varje hike var värd det, det var inte som någonting vi hade sett förut...