Follow

Utflykt i den Vietnamesiska naturen

 
 
Under våra drygt två veckor i Vietnam gjorde vi två halvdagsutflykter. Den första utflykten vi gjorde var till ett ställe som hetter Fairy Stream, där vi gick i ett vattendrag som slingrade sig i en liten Canyon med vackra stenar och en blandning av röd och vit sand. 
 
 
 
Guiden tog den här bilden på oss. Vi var de enda som var med på den guidade turen under hela dagen (fördel med att åka under lågsäsong) så hela dagsturen var liksom anpassad efter hur länge vi ville stanna på varje ställe. Så skönt!
 
 
 
På vägen till nästa stopp stannade vi vid den här utsikten. Den stora grejen i Phan Tiê´t var ju fiske, och jäklar var många båtar det var ute på havet hela tiden. 
 
 
 
Så mycket båtar! Och även de här "badkaren", som jag och Philip kallade dem, som tydligen kunde klara föera ton fisk. 
 
 
 
Vi kom fram till de här vita sanddynorna, där jag och Philip hyrde en fyrhjuling och körde runt lite som dårar på sanden. Så kul!
 
 
 
Nu när man har glömt bort hur mycket sand man hade exakt överallt efter den här dagen så ser det ju helt drömmigt ut. Det var ju också väldigt häftigt, inte bara sandigt.. 
 
 
 
 
Efter någon timma åkte vi vidare mot röda sanddynor där vi väntade in solnedgången uppe på en sanddyna. Solnedgången gjorde ju att färgerna bara smälte ihop till en magisk syn. Och just då gjorde det ingenting att man hade sand innanför kläderna, i öronen, ögonen och hela håret. 
 
 
Postat av: Mamma Anna

Mysigt med egen guide! Mycket sand och vackra bilder som alltid.

2019-04-09, 07:26:51 -
Postat av: Rebecka

Så fina bilder, Wow! Särskilt gilla på sandbilderna!

2019-04-10, 19:20:33 - URL: http://www.rebeckalarsson.se

Tjäna pengar på din blogg! (adlink)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: