Follow

The Body Shop x Kakan Hermansson

 
 
Här är ett fotojobb jag gjorde tillsammans med Kakan och Gustav för ett tag sedan. Det är Gustav som har stylat de här bilderna (medan jag och Kakan bara satt med hakorna i golvet för att det blev så fint) och jag som har fotat hemma i Kakans vardagsrum i fint förmiddagsljus. Gillar dem så så mycket!
 
Sedan tog vi ytterligare några bilder till ett annat samarbete som Kakan hade med The Body Shop. Vi sitter liksom alltid tryckta mot fönstret för att få till det fina ljuset som blir. 
 
 

Nytt jobb för Lindex

 
 
För ett par veckor sedan fotade jag det här roliga jobbet för Lindex Pants Solution med Brita, Kakan och Hanna framför kameran. Så kul! Vi fotade på jättefina Radisson Strand Hotel och tycker att färgerna blev så himla fina ihop med allt. 
 
Ni kan se fler bilder på deras bloggar också ☺
 
 

Från Köpenhamn till Stockholm Fashion Week

 
 
Direkt efter Köpenhamns modevecka tog jag tåget tillbaka till Stockholm och måndagen därpå startade Stockholms modevecka där jag jobbade under måndagen och tisdagen för Fashionweek Stockholm, Studio Bon och Maxjenny! 
 
Det är en speciell känsla att springa runt på alla events och visningar under modeveckorna. Här är några utav mina favoritbilder från de jobben jag gjorde då. 
 
 

Fotojobb för Rodebjer

 
 
I slutet på januari hade jag den stora äran att fotografera för Rodebjer under deras visning i Köpenhamn. Det var riktigt roligt och så himla fint! 
 
Här över ser ni 10 utav mina favorit-looks som jag fotograferade då. Och i slutet på visningen uppträdde El Perro del Mar och det var helt sjukt bra. Wow! 
 
 

Analogt från hösten och vintern

 
 
Wowowow vad tiden går fort! 
Jag som tänkte bli bra på att blogga igen, haha. Jag satt i julas och läste massa gamla blogginlägg och insåg att jag bloggat i tio år vilket är lite galet ändå. Men också så fint att kunna titta tillbaka som i en dagbok och bara läsa om gamla dagar man knappt minns längre. 
 
För ett par veckor sedan lämnade jag in en rulle film för framkallning och jag visste knappt vad som var på den, men det visade sig vara lite blandade bilder från i höst och vinter. Så jag tänkte dela med mig av några favoriter här. Kameran jag fotar analogt med är en Nikkormat och jag fotar på Kodak Portra 400 film. 
 
 
I september när mamma, pappa och Sara var uppe i Stockholm och hälsade på. 
 
 
Vi tog en promenad i Drottningholm och lunchade i solen. 
 
 
Otroligt vackra Olivia och lilla baby-magen en morgon i oktober. Kan inte förstå att lilla Gabriel var där inne då! 
 
 
Vi hade en babyshower för Olivia ☺
 
 
Jag var i alperna på en glaciär för en plåtning, drömmig plats! 
 
 
En solig dag i slutet på december med pappa, Mathias och Sara på västkusten. 
 
 
Januari startade med ett flytta in på ett nytt kontor!
 
 
Två bilder från Glypoteket i Köpenhamn när jag var där under modeveckan. 
 
 
 

Copenhagen Fashion Week AW19 
Under Köpenhamns modevecka jobbade jag bland annat för Meiyo Magazine och Krull Magazine där jag dokumenterade lite olika grejer för artilkar som sedan kom upp på deras onlinemagasin. Här är några utav mina favoritbilder från dagarna!
 
Det som var extra kul med Köpenhamns modevecka var att jag hade ganska fria händer på hur och vad jag skulle fota, vilket gör allt så mycket roligare och mer personligt i slutändan ☺


En månad som frilansfotograf 
Tiden går fort när man har roligt, eller vad är det man säger? 
Nu har jag varit 100% frilansfotograf i lite över en månad och det går så mycket bättre än jag kunde våga tro. De senaste veckorna har jag fått tacka nej till flera jobb på grund av att jag inte haft tid. 
 
Och förra veckan fick jag mina bilder publicerade i Vouge! Inte för att låta som den mest klyschiga fotografen någonsin men det är ju ändå en dream come true ☺ Så det ska nog gå vägen detta! 
 
Förra veckan var jag i Köpenhamn med Louise och jobbade/hängde på modeveckan där nere. Sista dagen hängde vi på Glypoteket (bilderna ni ser i det här inlägget) och bara tog in all inspiration som fanns där. Vi satte oss bland statyerna och bara njöt av tystnaden. Verkligen tips om ni besöker Köpenhamn!