Follow

Mot Köpenhamn!

Bilder från Fashion Week Stockholm 2016, 2017 och 2018. 
 
 
Nu sitter jag på ett tåg mot Köpenhamn tillsammans med Louise! 
Idag startar Copenhagen Fashion Week och vi har ett fullspäckat schema hela vägen till fredag. Är så glad att äntligen få komma tillbaka till Köpenhamn igen och nu väntar flera roliga dagar av visningar och plåtningar. Pepp! 
 

Hello Yasuragi

 
 
Nu loggar jag och Philip ut från mejl, telefon och jobb i ett dygn och checkar in på Yasuragi. Vi två har nog aldrig behövt detta mer än nu, två arbetsnarkomaner ska nu försöka slappna av en stund och fokusera på annat ♥
 

Emilia DePoret för ELLE
Det har varit en rolig vecka med flera fotojobb och nu tar jag lite helg! 
 
Igår var jag hemma hos Emilia och fotograferade när hon förberedde sig för ELLE-galan. Ni kan se fler bilder på hennes blogg på ELLE. Det var magiskt ljus ute som skapade fina ljusglimtar på väggarna och ni som har följt mig ett tag vet ju att jag älskar det ☺

 
 
 

Mycket nytt som växer

 
 
Något som jag tycker om extra mycket är växter. När jag känner mig stressad kan jag börja vattna blommor och rensa bort döda blad och kvistar, plantera om och plantera nytt. Och det är så kul är att skapa nya plantor genom att ta hand om sticklingar, ta hem kastanjer och få liv i avocadokärnor och just nu är hela mitt köksfönster fyllt med såna. 
 
När jag mår bra, då mår också alla växter hemma bra. Och just nu är det mycket nytt som växter, både i mitt köksfönster och i livet! ☺
 
 

Analogt från plåtningen till HUF

 
 
När jag tog de här bilderna till HUF Magazine så tog jag också med mig min analoga kamera och knäppte några bilder med den också. Nu var det längesedan jag fotade analogt och när jag gick igenom de här bilderna så blev jag så sugen igen. Det blir en helt annan känsla.
 
Ett mål som jag har med 2019 är att göra en editorial helt analogt, det vore så kul! 
 
 
 

Nytt jobb för HUF magazine
Ni som följer mig på Instagram har säkert redan sett de här bilderna dyka upp redan för någon vecka sedan, men jag tänkte att de ändå är värda att få hamna här på bloggen. Tyckte de blev så fina, och dem får en att längta lite extra till varmare dagar igen. Bilderna togs en superhärlig september-dag tillsammans med Martina som gjorde styling, Aleksander som gjorde smink och de där vackra blomster-verken på kroppen, Dani modellade och Julia assisterade. 

Den senaste veckan har bestått av plåtning och retusch nästan varje dag och det känns faktiskt väldigt kul att vara igång! Men att vara frilans innebär ju så mycket mer än bara att plåta och vara glad, det innebär budgetar, mejlande, att pitcha sig själv och så vidare, vilket är den svåra biten. Men förhoppningsvis kommer jag in i det snabbt. Imorgon ska jag också inviga min nya kontorsplats som jag skaffat mig på Södermalm, känns så vuxet, haha!
 
Här är bilderna i den fysiska tidningen också, det är alltid lite surrealistiskt att se sina bilder i print, de blir på något sätt mer äkta då. 
 
 
 

En nystart på många sätt

 
 
En utav de sista dagarna 2018 spenderade jag ute vid havet med Pappa, Mathias och Sara. Pappa fyllde år och vi tog en lång promenad i vintersolen. En sån enkel grej som får mig att må så mycket bättre. 
 
Inatt åkte jag in i 2019 (bokstavligt talat, jag satt i en taxi under tolvslaget) och jag är faktiskt lättad att 2018 är över nu. Visst har året bjudit på många härliga studer men någonstans på vägen tappade jag också bort mig själv och de senaste månaderna har varit långa och tunga. 
 
Idag är officiellt min första dag som frilansfotograf på heltid och året kunde ju faktiskt inte börja bättre. Det här har varit min dröm och ett mål sen länge och i år ska jag verkligen sätta mig själv först, fokusera på det viktiga i livet, lägga ner mer tid på såna här dagar vid havet och jobba mindre än jag har gjort de senaste åren.