Follow

Äntligen

 
 
Nu är vi äntligen påväg till Vietnam!
 
Förstår ni att jag och Philip inte har varit på en solsemester tillsammans sedan 2013? Wow vad vi förtjänar att bara ligga på en strand i två veckor nu!
 
Vi får se hur länge de här två arbetsmyrorna klarar sig innan det börjar krypa i kroppen av att sitta still, men mitt enda mål med de kommande 16 dagarna är att läsa ut de fyra böcker jag tar med mig på resan. Ändå ett ganska härligt mål. 
 

Analogt från januari och februari

 
 
Nu blir det mycket analogt här men så går det när man framkallar flera rullar samtidigt och alla jobb jag gjort det senaste inte kommit ut ännu ☺
 
De här bilderna är från lite vardagshäldelser i januari och februari! 
 
 
Jag och Philip passade världens sötaste Teddy i två veckor. Vi gick många promenader i den meterhöga snön. 
 
 
Allt blir så foto-vänligt när snön kommer!
 
 
Ibland sken solen och då åkte lilla kameran fram på vägen mellan olika fotojobb i Stockholm. 
 
 
Fler promenader med den här energiknippen! 

Jonathan

 
 
I måndags förra veckan hängde jag hela dagen med Anna och hjälpte henne komma igång med att filma med sin kamera. Med oss hade vi modellen Jonathan från Stockholmsgruppen och jag passade även på att ta lite bilder när det fanns en lucka. Jag fotade både digitalt och analogt (litar inte riktigt på att bara fota analogt ännu, men vill komma dit någon gång också). 
 
Det var en solig men kall dag, längtar så mycket tills det blir varmt och man kan göra fler såna här lite spontana grejer utan att frysa fingrarna av sig ☺
 
 

Februaridagar i Berlin

 
 
Åh härliga Berlin!! 
I februari åkte jag och Stina till Berlin i nästan en vecka på en välbehövd semester för oss båda. Jag bestämde mig för att lämna systemkameran hemma för att verkligen kunna njuta av livet utan att känna att jag "behövde" ta bilder - som jag kan känna ibland. 
 
Så jag fotade två rullar på min analoga kamera (en Nikkormat) och Stina fotade med sin polaroid. Och på något sätt så känns bilderna plötsligt mer äkta. Jag tog en bild och sedan gick vi vidare, till skillnad från alla andra turister som stod och tog 100-tals bilder vid samma ställe. Kändes så befriande! 
 
 
Vi hade egentligen bara en dag som vi gjorde turistiga grejer, promenerade längs med Berlinmuren och tog bussen till Alexanderplats och Branderburger Tor. 
 
 
Vi hittade en gammal fotoautomat som vi tog bilder i. 
 
 
Vi åt Currywurst ett par gånger. Ändå lite tradition i Berlin. 
 
 
En bakis-"morgon" med ett litet tvingat leende från Stina (man kan nog säga att vi har mått bättre). 
 
 
Men det löste vi mer lite mer Currywurst och en kall Cola. 
 
 
En eftermiddag åt vi var sin känd kebabrulle från Mustafa's. Sist jag åt där stod jag i kö i en timma, men vi kom undan med endast 20 minuter och åt på en bänk i solen! Om ni ska till Berlin så borde ni verkligen testa den här kända lilla Kebab-kiosken, finns både vegetariska och kött-alternativ och båda är sjukt bra! 
 
 
En eftermiddag tog vi en drop-in tid hos AKA-Berlin och tatuerade oss! 
 
 
Firade med go-middag på La Lucha. 
 
 
En kväll besökte vi Berliner Dom och tog trapporna upp till utkiksplatsen där vi såg solen gå ner över den här fina staden. Hade verkligen en så härlig resa! Utan krav eller planering, vi bara tog dagarna som de kom och hade så himla roligt ♥
 
 

Nya bilder ute i Atlas Magazine

 
 
I fredags kom det nya numret utav Atlas Magazine ut och där kan man se de här bilderna publicerade, så kul! Ni kan läsa hela magazinet online här: Atlas Magazine Unity Issue
 
Det är bilder som jag och Louise fotograferade i Marrakech i november, som egentligen vi inte hade någon klar tanke med utan vi bara fotade för att det var roligt. Men sedan när vi satt på vår balkong, drack te och tittade igenom bilderna en kväll så kändes det verklugen som att vi kunde få ihop det till något. Så vi skickade in och Atlas ville publicera, vilket vi blev jätteglada för såklart! 
 
Det är duktiga Astrid Lindroos som har redigerat bilderna ☺
 

En fredagslunch på Italienska Ambassaden

 
 
Förra fredagen fotograferade jag ett event på Italienska Ambassaden och jag fick även stanna och äta lunch i den här magiska miljön. Solen sken och det kändes verkligen som vår i en sekund. Tills man gick ut igen och de var många minusgrader... 
 
Hoppas att ni har en härlig fredag och trevlig helg på er! ☺