Follow

En tur till Ramhultafallet

 
 
I veckan var jag uppe och vände i Stockholm i två dagar för att göra tre fotojobb och sedan kom jag tillbaka till västkusten i torsdags. Jag har spenderat mycket tid här nere nu och känner verkligen att det är som balsam för min lilla själ. 
 
Att bara mysa, gå i skogen, gosa med hundar och katter, kolla serier i soffan hos mamma och pappa, umgås med vänner, bada bubbelpool sent på kvällar och nätter, köra bil längs med landsvägarna jag kan utantill, ja listan är lång. Det var tyvärr flera år sedan jag faktiskt tog den här delen av livet på allvar och det känns så himla skönt att börja hitta tillbaka till den delen av mig själv. 
 
Idag var jag och Sara ute på en utflykt till Ramhultafallet som ligger en liten biltur bort från huset. Det är alltid så mysigt att komma dit ♥
 
 
 

Tiden susar förbi

 
 
De senaste veckorna har jag verkligen levt i nuet.
 
Livet har bara hänt. 
 
Jag har varit på möhippa, hängt en hel del på västkusten, köpt en ny garderob med Philip, slängt den gamla garderoben, jobbat, druckit vin på uteserveringar, hängt vid sjön, jobbat lite till och sedan åkt ner till Göteborg igen. 
 
 
 
Blommorna har hunnit komma och gå på många träd och där har jag stått under dem och fotograferat och njutit. 
 
 
 
Jag var med Louise på Bergianska Trädgården en solig måndag. 
 
 
 
Och sedan åt vi middag på Mälarpaviljongen som var otroligt mysigt. Jag har alltid tänkt att jag ska gå dit någon gång men det här var första gången för mig. Så mysigt ställe ☺
 
 
Tiden bara susar förbi och aldrig någonsin har tiden känts så viktig som nu. Jag har omedvetet tänkt på "verligheten" mer än sociala medier och det glädjer mig ändå. Bloggen är ju rolig att ha och titta tillbaka på som en dagbok, men livet är ju det som händer just nu och det är det som är så värdefullt.