Follow

Hemma igen efter en månad i USA

 
 
I fredags kom jag och Philip hem till Sverige efter att ha roadtrippat i USA sedan 9 oktober - och hur ska jag ens berätta och förklara allt vi har varit med om och sett? 
 
Allt började med att vi hämtade ut vår bil som vi, en månad senare, hade kört cirka 1200 mil i. Den bilen hängde med genom soliga ökenlandskap och snöiga berg, den var nästan med om ett totalt bensinstopp mitt i ingenstans och den fick en redbull uthälld i hela baksätet. Den har både hjälpt till att kyla ner oss och att värma oss, och den har fått ny olja och ny spolarvätska längs vägen. Och utöver alla 21 boenden vi bott på under de här veckorna så har vi ju i princip bott i den här bilen, inte sovit i den men spenderat väldigt många timmar i den. 
 
Vår första dag körde vi från Los Angeles till Santa Barbara där vi tog en strandpromenad i solnedgången och åt middag på den lilla piren vid havet. Sedan somnade vi klockan åtta på kvällen efter att ha kämpat länge med att hålla oss vakna. Här är några bilder från den kvällen. 
 
 
Postat av: Rebecka

Wow, vilken upplevelse! Ska bli kul att se mer av dina bilder från resan.

2019-11-15, 16:57:29 - URL: http://www.rebeckalarsson.se
Postat av: Annie - Stora Små Äventyr

Åh, vad härligt! Vilket äventyr! :D

2019-11-15, 18:33:26 - URL: http://biglittleadventures.se
Postat av: Johanna

Underbart!!!!

2019-11-16, 12:52:37 -

Tjäna pengar på din blogg! (adlink)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: