Follow

Världens bästa Yosemite

 
 
Hur ska jag någonsin kunna förklara de känslorna jag får i kroppen i Yosemite? 
 
När vi rullade in i parken utbröt någon form av panik i min kropp, panik över att vi bara skulle få vara här i två dagar. Jag började nästan gråta av den stressen. Det är något speciellt med den här plansen alltså, det är som en overklig tavla, en fantasi som man klivit in i. Jag känner samma känsla varje gång. 
 
 
 
 
Det här var första gången jag fick uppleva Yosemite i oktober och jag har hört att det här ska vara den bästa tiden att vara här, vilket jag förstår med tanke på alla vackra färger vi fick uppleva, och hur ljuset låg och myste sådär varmt över oss hela tiden. 
 
 
 
 
Vi gjorde så många stopp med bilen att vi inte hann äta någon lunch, men det var inget vi märkte för vi hade fullt upp med att leva på adrenalinet av allt det fina. 
 
 
 
 
Vi avslutade dagen uppe vid Glacier Point som många andra, och det var magiskt! Ett ställe ni inte får missa om ni kommer till Yosemite, helt klart en av de bästa solnedgångarna i livet. 
 
 
 
 
Vi stannade kvar ett tag efter att solen gått ner och så småningom var det bara vi och några foto-nördar kvar på platsen och det började bli tyst och stjärnorna tittade fram. Man kunde se Yosemite Valley (den lilla staden) långt där nere och lamporna fråm dem som besteg bergen runt omkring. 
 
Men det häftigaste var när månen plötsligt tittade fram bakom bergstopparna, och helt plötsligt lös allt upp som om det vore en soluppgång. Den sista bilden här i inlägget är alltså månen som är påväg upp, inte en soluppgång/nergång som man först kanske tror. 
 
 
Postat av: johanna

WOW, alltså WOW! Det finns inga andra ord än just WOW

2019-11-25, 09:02:45 - URL: http://nouw.com/lindholm
Postat av: Annie - Stora Små Äventyr

Magiskt vackert! Vilka vyer! :D Vill också åka dit :P :)

2019-11-25, 17:31:48 - URL: http://biglittleadventures.se
Postat av: Saga

Emma!! Vilka bilder, är mållös!

2019-11-30, 21:11:17 -

Tjäna pengar på din blogg! (adlink)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: